Logo Equive
Welkom
Maaike Hemminga
Paardrijinstructie
Gedragskunde
Webwinkel
Tips
Contact
 
 
 
 Klik hier voor een link naar de RSS-feed pagina
Copyright © 2014
Colofon
      Contact
Mail:
info@equive.nl
Tel.: 06-29.83.02.36

KvK: 59.25.95.31 
Equive.nl

Tips

Op deze pagina vindt je steeds een verwijzing naar ons nieuwste artikel. Deze artikelen kunnen gaan over paarden in het algemeen, maar gaan voornamelijk over paardengedrag en achtergronden bij rijtechnische vraagstukken.

Bij het schrijven van de artikelen ga ik zo veel mogelijk uit van wat ik zelf in mijn praktijk tegenkom. In de artikelen probeer ik vooral achtergrondinformatie te geven en informatie die de problemen helpen voorkomen. Veel problemen zijn namelijk te voorkomen met iets meer begrip van het paard en de combinatie ruiter/paard.

Wat ik beslist niet doe, is oplossingen aandragen voor aanhoudende problemen. Zo veel paarden en hun ruiters als er zijn, zo veel oplossingen zijn er ook. Een oplossing voor een gedragsprobleem of rijtechnisch probleem moet naar mijn mening op maat gemaakt worden voor elke ruiter/paard combinatie.

Elk onderwerp waar je meer over wilt weten, is welkom in mijn mailbox. Als het artikel voor meerdere mensen interessant is, zal ik er graag een artikel aan wijden.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen op mijn website, dan kun je via RSS-feed, facebook of twitter automatisch een berichtje krijgen. Wens ik je nog veel leesplezier toe.

Gedragskunde
Het Gebit. (klik op de tekst hiernaast voor het artikel) Schedel met gebit - www.equive.nl
Op deze pagina vind je de achtergrondinformatie bij mijn artikelen over het gebit.


Paardrijinstructie
Het wordt kouder. (klik op de tekst hiernaast voor het artikel) Mooi paard - www.equive.nl
Vergeet niet je paard voor het rijden goed in te stappen. Door de koele lucht zullen spieren langer nodig hebben om op te warmen. Instappen met een zweetdeken kan helpen de frisheid tegen te gaan.


Leerzame tekeningen
Leerzame tekeningen. (klik op de tekst hiernaast voor het artikel) Hoe zit een paard in elkaar - www.equive.nl
Hoe zit een paard in elkaar?
En hoe een zadel?